Vrei Să înveți Fotbal? Citeste Mai Departe Pentru Info Excelent

Dacă doriți să aflați puteți deveni un jucator de fotbal mult mai bine, atunci sunteți pe cale de a afla unele sfaturi minunat. Trebuie să exersezi și trebuie să fii pasionat. Citiți mai departe pentru a afla să devină un jucator de fotbal mai bine.

Nu ezitați să cereți pentru, dacă vă simțiți ca tine sunt într-o poziție bună. Unii jucători tind să se concentreze în întregime pe ceea ce este direct în fața lor și uitați să păstreze tac de unde colegii lor de echipă sunt. Desenați-le atenția fluturând brațele sau cerând mingea.

Întotdeauna încearcă să evite o coliziune între tine și un alt jucător ori de câte ori este posibil. Uita-te în cazul în care cealaltă echipă este în orice moment. Această tehnică vă ajută să mențină controlul mingea, precum și reducerea șansele de a obține rănit.

Fiți conștienți de faptul că mingea poate veni la tine în orice moment în timp. Asta înseamnă că trebuie să fii pregătit să-l primești, sau riști să ai posesia mingii transferate celeilalte echipe. Dacă sunteți în mod constant în mișcare, și umplute cu energie, cealaltă echipă va trebui să intensifice jocul lor pentru a se potrivi entuziasmul tau.

Dacă aveți mingea și veți vedea spațiu deschis, muta spre ea. Vrei să aduci un apărător spre tine, astfel încât câmpul să se deschide pentru unul dintre coechipierii tăi. Ca apărător se apropie, trece mingea la cineva care este într-o poziție mai bună decât tine. Să sperăm că vor înscrie!

Pentru a efectua la cel mai înalt nivel de pe teren trebuie să fie hidratat în mod corespunzător. Începeți să creșteți aportul de fluide cu 24 de ore înainte de meci. Nu puteți consuma suficientă apă în timpul meciului pentru a înlocui toate fluidele pe care le pierdeți în timpul redării, deci trebuie să obțineți un avans.

Este important pentru tine să se antreneze pentru a obține în cea mai bună formă pentru a juca fotbal, dar asigurați-vă că nu puneți corpul prin mai mult decât se poate descurca. În loc de a face lucrurile mai bine, acest lucru poate purta corpul dumneavoastră în jos și afectează negativ modul în care joci.

Discutați cu colegii de echipă în timpul unui joc. Nimic nu este mai rău decât a comunica greșit o piesă de joc pentru echipa ta, care are ca rezultat în altă echipă obtinerea mingea. Dacă sunteți preocupat de faptul că cealaltă echipă poate afla ce joc veți utiliza, configurați nume de cod pentru diferite piese.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Cu aceste informații acum la îndemână, aveți unele sfaturi de mare pentru a utiliza în următorul joc de fotbal. Arată echipa ta pe care le-au îmbunătățit și sunt un jucator de fotbal mai bine din cauza acestui sfat. Încercarea de a juca fotbal nu este prea simplu, dar vă va aduce o mulțime de bucurie.