Nu Juca Fotbal Fără A Citi Acest Primul!

În scopul de a deveni cel mai bun jucator de fotbal poti fi, trebuie să depună eforturi pentru a învăța abilitățile necesare. Este greu de lucru, dar poate fi extrem de distractiv, în același timp. Dacă vă place sportul, și sunt dedicate pentru a învăța să joace, atunci acest articol este pentru tine. Păstrați lectură astfel încât să puteți da seama de a pas jocul în sus.

Nu țineți pe pentru mai mult de două atingeri. Vă luați riscuri de a lua mingea mai mult și se va sfârși prin a pierde, cu excepția cazului în care sunteți excelent. Puteți fi mai util pentru echipa ta prin trecerea mingea peste două atingeri. Poți încerca să iei mingea din nou.

Vă puteți îmbunătăți apărarea cu un exercițiu simplu. Dribla mingea într-un spațiu mic și au un alt jucător încercați să luați-l de la tine. Păstrați mingea pentru cât mai mult posibil de ecranare-l cu întregul corp. Abilitățile tale defensive se vor îmbunătăți pe măsură ce exersezi cu acest exercițiu simplu.

Nu fi mama de fotbal care face toate celelalte părinții piti și toți colegii de echipă copilului dumneavoastră ridiculiza el sau ea la școală. Sprijiniți Deciziile arbitrului și nu strigați instrucțiunile de pe margine sau fugiți pe terenul de joc pentru a vă consulta cu arbitrul sau pentru a instrui copilul dumneavoastră.

Dacă aveți mingea și veți vedea spațiu deschis, muta spre ea. Vrei să aduci un apărător spre tine, astfel încât câmpul să se deschide pentru unul dintre coechipierii tăi. Ca apărător se apropie, trece mingea la cineva care este într-o poziție mai bună decât tine. Să sperăm că vor înscrie!

Află să înghețe un apărător. Făcând acest lucru provoacă apărător care vine după tine pentru a opri în piesele lor să dau seama următoarea mutare, care vă oferă timp pentru a manevra în jurul câmpului. Pentru a face acest lucru, acționează ca și ai merge pentru o lovitură lungă sau împușcat chiar înainte de a ajunge la tine. Dacă este făcut corect, ei vor rândul său, fie la o parte pentru a înceta mișcarea falsă sau îngheța pentru a vedea ceea ce faci în continuare.

Învață să întinzi apărarea. Puteți monta un atac eficient de a avea cel mai bun jucator rula cu mingea în timp ce trei-patru jucători rula alături de la distanță. Echipa opusă va trebui să folosească trei până la patru dintre inculpații lor pentru a acoperi toate alergătorii și pentru a preveni trece.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Sperăm că vă simțiți ca sfaturi care au fost utilizate în acest articol poate muta jocul de fotbal înainte. Fotbalul este foarte interesant și atât de distractiv, dar este nevoie de tine practică și să devină tot mai bine informați despre sport. Păstrați în minte ceea ce ați învățat, astfel încât să puteți aduce pe teren.