Fotbal Sfaturi Că Oricine Poate Beneficia De

Pentru o vreme ai jucat fotbal și a continuat să învețe mai multe trucuri joc și tehnici. Acum, este timpul pentru a păstra de învățare, și acest articol este aici pentru a ajuta. Continuați lectură, și urmați sfatul care este înainte de a vă astfel încât să puteți pas până joc în viitor.

Comunicarea este foarte importantă atunci când joci cu o echipă. Ar trebui să le indicați celorlalți care sunt intențiile voastre. De acord cu privire la un cuvânt pe care îl va utiliza pentru a comunica intenția dumneavoastră de a lua mingea sau pentru a încerca scoring. De asemenea, ar trebui să aveți un cuvânt pe care îl puteți folosi pentru a cere ajutor.

Întotdeauna încearcă să evite o coliziune între tine și un alt jucător ori de câte ori este posibil. Uita-te în cazul în care cealaltă echipă este în orice moment. Această tehnică vă ajută să mențină controlul mingea, precum și reducerea șansele de a obține rănit.

Ar trebui să încerci mereu să găsești modalități prin care poți surprinde echipa adversă. Jucători calificați de fotbal va fi capabil de a Spot rapid joacă faci, și dacă faci același joc de peste si peste din nou, ei le va prezice de fiecare dată. Face ceva diferit ca alunecare mingea peste la cealaltă parte a câmpului, sau lovi cu piciorul înapoi în spatele tău pentru a evita aceste apărători vin la dumneavoastră prea repede.

Întotdeauna au un plan pentru ceea ce va face cu mingea atunci când este trecut la tine. Anticipati cea mai buna miscare, fie ca este vorba de o trecere scurta sau lunga, sau de o lovitura la obiectiv. Nu fi evident despre mișcările pe care le va face. Elementul surprizei este important pentru păstrarea mingii protejate.

Este necesar pentru tine purta pantofii dreapta, atunci când sunt pe terenul de fotbal. Pene de fotbal sau pantofi de rulare nu fac clasa. Purtarea pantofi greșit va provoca leziuni pentru tine sau alți jucători.

Când vine vorba de îmbrăcăminte, trebuie să poarte lucruri care au fost destinate a fi purtate de jucatori de fotbal. Ar trebui să evite îmbrăcămintea asociată cu orice alt sport. Mai multe haine sportive specifice pe care le purtați, cu atât mai mult te vei simti ca un jucator de fotbal, ceea ce înseamnă că poate juca un pic mai bine.

Set joacă ar trebui să fie practicat pentru a îmbunătăți capacitatea de luare a deciziilor în timpul jocurilor. De exemplu, încercați fotografii directe sau lovituri de colț cu colegii dumneavoastră. Practica aceste fotografii diferite continuu și veți observa jocul devine mai bine cu fiecare sesiune de formare.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Fotbalul este totul despre îndemânare, practică și distracție. Trebuie să dedice timp pentru a învăța sportul, și aveți nevoie pentru a fi sigur că faci ceea ce este necesar pentru a păstra tot mai bine. Păstrați sfatul pe care le-ați citit în minte ca să începeți să vă gândiți puteți fi jucător de fotbal visezi să fie.