Fotbal Informații Că Dumneavoastră Nu Pot Juca Fără

Dacă ați dorit întotdeauna să știți mai multe despre fotbal, nu sunteți singuri. Fie că joacă sau doar se bucure de ea de la standuri, milioane de oameni iubesc fotbalul. Fotbalul este unul dintre cele mai bune sporturi din lume. Nu e surprinzător că oamenii vor să știe mai multe despre asta. Continuați să citiți pentru a afla mai multe.

Comunicarea este foarte importantă atunci când joci cu o echipă. Ar trebui să le indicați celorlalți care sunt intențiile voastre. De acord cu privire la un cuvânt pe care îl va utiliza pentru a comunica intenția dumneavoastră de a lua mingea sau pentru a încerca scoring. De asemenea, ar trebui să aveți un cuvânt pe care îl puteți folosi pentru a cere ajutor.

Pentru a fi cel mai bun părinte de fotbal vreodată, ar trebui să aveți așteptări realiste de copilul dumneavoastră. Ar trebui să aveți o viziune clară a abilităților copilului dumneavoastră și întotdeauna să-l încurajeze să joace pur și simplu, cât mai bine posibil. Nu încercați să mită copilul dumneavoastră în joc mai bine cu tratează sau împinge capacitatea de joc bun cu amenințarea de pedeapsă. Amintiți-vă de fotbal ar trebui să fie distractiv.

Află să înghețe un apărător. Făcând acest lucru provoacă apărător care vine după tine pentru a opri în piesele lor să dau seama următoarea mutare, care vă oferă timp pentru a manevra în jurul câmpului. Pentru a face acest lucru, acționează ca și ai merge pentru o lovitură lungă sau împușcat chiar înainte de a ajunge la tine. Dacă este făcut corect, ei vor rândul său, fie la o parte pentru a înceta mișcarea falsă sau îngheța pentru a vedea ceea ce faci în continuare.

Atât scurt și lung trece sunt importante în păstrarea mingea departe de apărători. Când te apropii de obiectiv, trece scurt poate fi important în obținerea mingea la un coechipier care este în poziție mai bună. Trece lung poate fi utilă atunci când o mulțime de activitate se întâmplă pe de o parte a câmpului pentru a menține echipa ta în controlul mingea.

Încercați să utilizați elementul de surpriza pe adversarii. Încearcă să nu-ți faci mișcările atât de evidente. De exemplu, încercați să puneți mingea aproape de partea din spate a liniei de apărare anterioare în timp ce coechipier ruleaza pentru a primi asistență. Apoi, încercați să schimbați ritmul de rulare, incepand rapid până când adversarul vine la tine, apoi oprirea. Ei vor opri prea, care vă oferă timp pentru a crește ritmul din nou, astfel încât acestea sunt lăsate ancorate.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Acum, că ați ajuns la sfârșitul acestui articol, puteți vedea de ce oamenii din întreaga lume iubesc fotbalul. Este un sport mare jucat de oameni mari și sa bucurat de oameni mari. Păstrați ceea ce ați învățat aici în minte în timp ce vă continuați fascinația cu sportul mare de fotbal.