Ce Trebuie Să știți Despre Lumea De Fotbal

Fotbalul este un sport care poate fi jucat aproape oriunde, cu un minim de echipamente, fapte care au făcut-o extrem de popular în întreaga lume. Dar, se poate că vă lipsește o bună înțelegere a fundamentelor sportului. Dacă este așa, acest articol este destinat să vă ofere educația de care aveți nevoie.

Chiar dacă echipamentul de fotbal este foarte scump, aveți nevoie de ea pentru a fi complet în siguranță în timp ce joci. Dacă cumpărați echipamente sub-par, sau dacă nu reușesc să cumpere ceva de care aveți nevoie, s-ar putea obține rănit. Facturile spitalului vor costa mult mai mult decât costul echipamentelor decente.

Întotdeauna încearcă să evite o coliziune între tine și un alt jucător ori de câte ori este posibil. Uita-te în cazul în care cealaltă echipă este în orice moment. Această tehnică vă ajută să mențină controlul mingea, precum și reducerea șansele de a obține rănit.

Acesta poate fi destul de evident, dar trebuie să păstreze ochii pe în orice moment. Acesta este un joc rapid-paced și mingea ar putea merge de la o persoană la alta destul de repede. Pierzând mingea, le permiți celeilalte echipe o șansă mai bună de a înscrie.

Ai nevoie de a fi în stare fizică de top pentru a juca cel mai bun joc. Experiment pentru a determina timpul optim și tipul de masă pentru a mânca înainte de meci pentru a se asigura că aveți suficientă energie pentru a dura până la sfârșitul jocului. Ia-o dreapta și veți putere trecut adversarii.

Atunci când învață copiii tăi să joace fotbal, asigurați-vă că învață să dribleze. Mulți învață prin simpla lovind mingea înainte și alungare după ea, dar acest lucru nu oferă nici un control și să permită adversarului să-l fure. Le-au alerga lent și de a folosi diferite părți ale picioarelor lor pentru a menține mingea în fața lor. Învățați-i să-l oprească pe un singur loc cu un robinet blând în jos pe partea de sus a mingea atunci când dribling să-l setați pentru o trecere.

Întotdeauna au un plan pentru ceea ce va face cu mingea atunci când este trecut la tine. Anticipati cea mai buna miscare, fie ca este vorba de o trecere scurta sau lunga, sau de o lovitura la obiectiv. Nu fi evident despre mișcările pe care le va face. Elementul surprizei este important pentru păstrarea mingii protejate.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Accesibilitatea, ritmul și entuziasmul sportului de fotbal au toate combinate pentru a face una dintre cele mai populare Pastime din lume. Dacă o înțelegere a bazelor de date de fotbal a avut anterior scăpat, această situație ar trebui să fie rectificat acum. Când se îndoiască, se referă la sfaturile găsite mai sus, și veți fi un maestru pe teren, în cel mai bun timp.